Ongekende prestatie: winst voor alle plaatselijke clubs

Zoek de boeken er maar op na: het is een zeldzaamheid wat er afgelopen weekend gebeurde: volle winst voor alle drie de plaatselijke clubs.

Zowel FCAalsmeer Zaterdag, Zondag als RKDES wonnen hun wedstrijd in de competitie. Waar het voor de ene betekende dat het weer even adem kan halen (FCA Zaterdag) is het voor de andere twee een stap dichterbij naar een titel of promotie.

Aalsmeer Zaterdag moest het opnemen tegen Volendam. Wellicht tegen de verhouding in pakte het de volle winst (2-1) dankzij treffers van Burak Sitil en Sander Aznar Martinez. De ploeg steeg daarmee een paar plaatsen op de ranglijst. De ploeg staat nu elfde en moet zaterdag uit naar de nummer negen Zwaluwen '30.

De Zondagtak won uit bij Voorschoten '97 in een wedstrijd die ontsierd werd door kaarten. Het werd desondanks een duidelijke 0-2 overwinning door goals in de tweede helft van Eberharter en Calmez. De Aalsmeerders staan vierde met drie punten achterstand op nieuwe koploper SJZ. Komende zondag speelt Aalsmeer thuis tegen Rijnland.

RKDES kan zich opnieuw opmaken voor een duel om de bovenste plek in 4A. Komende zondag speelt DES als nummer twee thuis tegen koploper Bernardus. Afgelopen zondag was de klus tegen het onderaan staande Leidsche Boys een eenvoudige. Met 0-5 werkten de Kudelstaarters lekker aan het doelsaldo. Treffers kwamen van Maarten van Putten (drie keer), Ivo Lentjes en Frank Brugman.

Bron: voetbalinaalsmeer

Foto's: wedstrijdbeelden van FCA-Volendam. Foto's Jaap Maars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin