Ondernemers laten ieder kind sporten

Via Stichting Jeugdsportfonds Aalsmeer kunnen kinderen wier ouders het niet kunnen betalen, toch sporten. Momenteel sporten er 143 kinderen in Aalsmeer en Kudelstaart door bijdragen van het bedrijfsleven en donateurs.

Deen Supermarkten en Kooijman uit De Kwakel ondersteunen dit initiatief om ieder kind te laten bewegen met acties.

Steentjes en sponsormunten
Kooijman draagt zijn steentje bij door tot december een deel van de opbrengst van de verkoop van waalsteentjes af te staan aan dit goede doel. Ook staat er een collectebus. ‘De Deen’ vindt ook dat alle kinderen moeten kunnen sporten en daar kunnen klanten tot 17 oktober sparen voor sponsormunten die omgezet worden in een donatie aan het Jeugdsportfonds Aalsmeer.

Ouders en verzorgers die de contributie van een sportclub of vereniging niet kunnen betalen, kunnen een aanvraag doen via een intermediair, zoals de leerkracht, jeugdwerker of de huisarts. Het bedrag dat per kind wordt toegekend, met een maximum van € 225 per jaar, gaat rechtstreeks naar de sportclub.

Spelregels en doneren
Kijk voor spelregels en hoe u kunt bijdragen om nog meer kinderen te laten sporten op de website van het Jeugdsportfonds.Lees hier een eerder gepubliceerd artikel over het jaarverslag. 

Foto: tijdens het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi is Stichting Jeugdsportfonds ook altijd aanwezig om ouders over de mogelijkheden te vertellen. (foto archief AV 2014)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel