Omnia-trampolinespringers behalen NK-goud en zilver

SV Omnia was goed vertegenwoordigd tijdens het NK trampolinespringen dat afgelopen weekend in Ahoy tijdens Fantastic Gymnastic werd georganiseerd.

Bij het synchroon trampolinespringen ging het goud en zilver mee naar huis. Teun van der Schilden en Boris Claus eindigden als eerste in de categorie C pupil/jeugd jongens (Bekijk hier het filmpje).  En bij de D junioren gemengd ging het zilver naar Madelief Wijkstra en Anne Wessels.

Individueel
Individueel eindigden Teun van de Schilden, Casper Dokter en Melvin Dokter op de vierde plaats in respectievelijk de categorieën C pupil jongens, D jeugd jongens en A senior heren. Net geen podiumplaats.  

Martina van der Linden eindigde op de vijfde plaats in de categorie C senior dames.

Synchroon
Bij dit onderdeel scoorden de Omnia-springers het beste. Naast het goud en het zilver, eindigden Britt en Maud Groeneveld op een vierde plaats in de categorie E instap gemengd. Puk Groeneveld en Sabine Boegman werden ook vierde in hun categorie D pupil meisjes.

Rowana Moenis en Marlies Kok behaalden in de categorie C senior dames een vijfde plaats.

Beste sporters
Amber Rademaker, Lucinda de Graaf, Denise Sprangers, Denise Bartling, Dian van Wieringen, Vincent Ligtenberg, Ruben Bijenveld, Sam van Tol en Ian Jonkman hadden zich ook geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Naast het trampolinespringen stond de Ahoy ook in het teken van turnen, gymen en dansen. Een spektakel waarbij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie alle NK’s in een weekend op één locatie bij elkaar brengt.

De beste sporters uit Nederland kwamen in actie op jacht naar de Nederlandse titels. Je had ook de kans om toppers als Epke Zonderland, Yoeri van Gelder tegen het sportieve lijf te lopen.

Foto: Boris Claus (midden links) en Teun van der Schilden behaalden NK-goud (foto SV Omnia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel