Omnia 2000 turnt goede districtskampioenschappen

Zaterdag werden in de Sportexperience-Hall in Amsterdam de districtskampioenschappen gehouden. Deze districtswedstrijden vormen de afsluiting van het wedstrijdseizoen.
 
D1
Voor SV Omnia 2000 deden er in totaal vijf turnsters mee. In de eerste wedstrijd turnden drie Omnia-turnsters in de categorie instap, te weten Mara Meijer, Dieuwertje Gerritsma en Pascalle van Bilderbeek. Onder leiding van trainsters Anneke Nap en Ilse Sandifort turnden ze alle drie een goede wedstrijd. Bij de balkoefening werd Dieuwertje Gerritsma zevende. Mara Meijer behaalde een vierde plaats bij sprong en op vloer werd ze zevende. In het eindklassement eindigde Mara op een zesde plek. Samen met Roosmarijn de Rond da Silva Futre promoveren Mara, Dieuwertje en Pascalle volgend seizoen naar de D1.
 
D2
In de laatste wedstrijd turnden Guylaine Piet en Fleur Snoek in de categorie jeugd D2. Zij stonden onder leiding van trainster Mariët Tas. Op de balk deden beiden het goed. Fleur behaalde hiermee de vijfde plaats en Guylaine werd vierde. In het eindklassement eindigde Guylaine als negende en Fleur eindigde op plaats zes. Fleur en Guylaine turnen volgend seizoen voor het eerst keuze-oefenstof in de vijfde divisie.
 
Demonstratie
Trainsters en turnsters van SV Omnia 2000 kunnen terugkijken op een succesvol wedstrijdseizoen. Op zaterdagavond 9 juli geven alle turnsters uit de wedstrijdgroep nog een demonstratie in de Proosdijhal. 
 
links Mara Meijer en rechts Fleur Snoek
(Foto:Omnia 2000)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel