Records aangescherpt bij clubkampioenschap Oceanus

De jeugd van Oceanus (Foto pr)

Door: redactie. Onder toeziend oog en aanmoedigingen van talrijk publiek, werd afgelopen weekend in De Waterlelie gezwommen om het clubkampioenschap van ZSC Oceanus. In totaal gingen er 84 zwemmers te water, afkomstig uit de verschillende afdelingen van de zwemsportvereniging. Er werden weer heel wat persoonlijke records aangescherpt.

Zo waren er de wedstrijdzwemmers, aangepaste zwemmers, recreanten en voor het eerst sinds enkele jaren ook weer de masters. Zowel de zwemmers zelf maar ook voor het bestuur en de vrijwilligers van de club vormt dit evenement het hoogtepunt van het zwemseizoen. Na het eerste gedeelte op vrijdagavond, was er zondag nauwelijks nog plaats over langs de rand van het wedstrijdbad toen om twee uur in de middag de eerste zwemmers, de jongste junioren, op de startblokken klommen.

Hartstochtelijk
Persoonlijke records kwamen er in alle zwemdisciplines. Alle deelnemers, van jong tot niet meer zo jong, van wedstrijdzwemmer tot recreant, wilden laten zien wat ze in hun mars hadden. Dat resulteerde in spannende wedstrijden waarbij alle deelnemers, van de eerste tot de laatste, even hartstochtelijk werden aangemoedigd.

Het spectaculaire sluitstuk van de middag was de estafette. Hierna werden in de kantine van De Waterlelie de uitslagen bekend gemaakt en de nieuwe clubkampioenen geëerd. Als de clubkampioenschappen afgelopen deze zondag iets duidelijk gemaakt hebben, dan is het dat Oceanus beschikt over een ruime selectie aan uitstekende zwemmers en, minstens zo belangrijk, een goede sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin