‘Nu of nooit’ voor zaterdagvoetballers FCA

Door: redactie. (bevat video) Na verschillende seizoenen ‘lekker’ bovenin de Tweede Klasse te hebben meegedraaid, is de technische staf van FC Aalsmeer zaterdag er alles aan gelegen om deze jaargang te promoveren. Om de jongens ‘op scherp’ te zetten werd daarom de eerste training gegeven in Commandostijl.

Om kampioen te worden is volgens de staf een ijzersterke conditie en een goede teamgeest van essentieel belang en dus werd er afgelopen zaterdag een pittige bootcamp afgewerkt onder leiding van Martijn Bouwman van Commando Krav Maga NL. Deels op en om het Free Run park in de Hornmeer, deels op het Surfeiland waar de selectie flink onder handen werd genomen. Onder toeziend oog van vele zonaanbidders werden de oefeningen aaneen geregen. Tot besluit was er een barbecue op het terras van restaurant Centennial en ook dat was bedoeld om het teamgevoel te versterken.

Of deze voorbereiding het gewenste resultaat heeft gehad zal komende zaterdag moeten blijken. Dan speelt de ploeg om 17:00 uur aan de Beethovenlaan een oefenwedstrijd tegen Eersteklasser HBC uit Heemstede.

Het programma voor de komende weken ziet er als volgt uit:

za 20/8 FCA-HBC 17.00
di 23/8 FCA-Ajax za 20.00
za 27/8 FCA-Veensche Boys 14.30
za 03/9 KHFC-FCA (beker) 15.00
di 06/9 FCA-DSOV
za 10/9 FCA-Waterwijk (beker) 14.30
di 13/9 FCA-KHFC 20.00
za 17/9 FCA-Hoofddorp (beker) 17.00
za 24/9 Start competitie 2D

(Foto’s en video FC Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin