Nieuwe sponsors VZOD

Het eerste, tweede en derde team van korfbalvereniging VZOD uit Kudelstaart spelen voortaan in nieuwe kleding. De namen van de sponsors FIQAS en Sani-Bouw prijken op de blauwe tenues en spelmaterialen. De eerste twee teams spelen de komende drie jaar met de naam FIQAS en Sani-Bouw sponsort het derde team.

Afgelopen zaterdag was de contractondertekening in de Proosdijhal, waar de drie teams een wedstrijd moesten spelen. VZOD-voorzitter Anja Vermeulen ontving Rob Geleijn van FIQAS en Ard Heemskerk van Sani-Bouw voor het officiële moment. 

Feestje
Anja Vermeulen is blij dat deze twee ondernemingen achter de Kudelstaartse sportvereniging staan. Ze zullen volgens haar “met trots” hun nieuwe tenues dragen.

Voor aanvang van de wedstrijd van het eerste team presenteerden de seniorenteams zich aan het publiek in hun nieuwe shirts en pakken. De hal was voor de gelegenheid feestelijk verlicht door het bedrijf PAR-AV Licht & Geluidservice. 

Foto's: het eerste team presenteert trots zijn nieuwe tenues en spelmaterialen. Directeur Rob Geleijn (links) van FIQAS en Ard Heemskerk van Sani-bouw ondertekenen het contract. (foto's Jaap Maars) 

Eén reactie

  1. Gefeliciteerd met het nieuwe tenue en natuurlijk enorm veel succes gewenst in de competitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel