Meisjesvoetbal in trek

Een voetbalmeidendag bij RKDES, een meisjestoernooi bij FC Aalsmeer. Afgelopen zaterdag waren de plaatselijke velden het domein van de meiden. De tijd dat voetbal uitsluitend een jongensaangelegenheid was, ligt ver in het vorige millennium. Ook deze week kunnen de meisjes weer vol aan de bak bij het minivoetbal. Vanavond start het evenement bij RKDES. AalsmeerVandaag doet iedere dag verslag van dit schoolvoetbaltoernooi.

Het meisjestoernooi bij FC Aalsmeer werd gesponsord door 123-Inkt, hoofdsponsor van de jeugdafdeling van FC Aalsmeer en van alle andere clubs die deze dag aantraden. Begrijpelijk dat het toernooi het '123-Inkttoernooi' werd genoemd.

Als blikvanger had de sponsor de Dakar Buggy van Tim en Tom Coronel op het sportpark geparkeerd. Het rallyvoertuig was door een van de racebroers persoonlijk op de Beethovenlaan afgeleverd. De teams konden de hele dag door bij de buggy de foto.

Het werd een zeer geslaagd evenement. Niet in de laatste plaats dankzij de inzet van vele vrijwilligers het aangename weer.

Foto's Arjen Vos

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin