Medailles en wisselbeker voor Omnia trampolinespringers

SV Omnia 2000 liet zondag zien dat ze goede trampolinespringers rijk is. Dertien springers lieten hun beste sprongen zien tijdens de Spijkenisse Cup en met dertien prijzen gingen ze huiswaarts.

Bij de instappers E behaalde de jongste deelnemer Thalissa Wijkstra de eerste plaats, bij de Jeugd E werd Ilse Bom derde, bij de pupil D Sabine Boegman tweede, bij de Jeugd D meisjes Madelief Wijkstra eerste en bij de Jeugd D jongens werd Casper Dokter eerste.

Wisselbeker
Bij de middaggroep waren de oudere deelnemers aan de beurt. Bij de jeugd C jongens werd Boris Claus eerste en Teun van der Schilden tweede. Bij de senioren D werd Denise Bartling eerste. Bij de Junior C dames werd Amber Rademakers tweede en Marcella Adjape derde. Bij de Junior C heren werd Vincent Ligtenberg eerste. En bij de Senioren C werd Marvin Arendzen eerste.

SV Omnia sleepte ook de wisselbeker in de wacht van de Spijkenisse Cup. De vereniging werd beoordeeld met de drie netste springers, respectievelijk  Marvin Arendzen, Madelief Wijkstra en Ilse Bom.

De springers zijn zich al volop aan het voorbereiden op het districtskampioenschap van 31 januari en daarna de plaatsingswedstrijden die starten in februari.

Foto: een deel van de springers die in de prijzen vielen in Spijkenisse (foto SV Omnia 2000)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel