Machine handbalsters hapert

Het nieuwe jaar is zaterdag voor de handbalsters van FIQAS Aalsmeer van start gegaan met een 25-27 verlies tegen VENECO/VELO. Door de nederlaag, na slechts één verliespunt in zeven sterk gespeelde duels, zijn ze een plaats gezakt, naar plek zeven. Dat is nog altijd stevig in de middenmoot.

Thuis in de Bloemhof begon Aalsmeer goed. Maar na 3-1 kwam Velo, dat in de onderste regionen van de eerste divisie staat, terug tot 5-5. En hoewel het even later 7-5 was, slaagde de Wateringse tegenstander erin opnieuw langszij te komen. De rust werd bereikt met een 11-11 stand.

Knokken
In de tweede helft lag het initiatief bij VELO, dat de veroverde voorsprong langzaam uitbouwde. Toen het 19-23 was, drong een knokkend FIQAS nog wel aan. Maar ook al werd het 21-23, VELO liet zich niet meer inpakken en won met 25-27.

Zaterdag gaan de Aalsmeerse dames naar Breda voor de wedstrijd tegen United Breda. In de Bloemhof liepen ze eerder dit seizoen tegen een nederlaag op, 19-25. Aanvang 21.00 uur.

Bron: Marjon Labordus