Lokale sporthelden sparen

Nog een minder dan een week te gaan en dan kunnen de RKDES-voetballers en handballers weer plaatjes sparen van zichzelf en hun clubgenoten. De dranghekken kunnen weer tevoorschijn gehaald worden bij de Albert Heijn Alders, want het belooft weer dringen te worden.

Zaterdag 31 januari start de sportplaatjesactie bij het Winkelcentrum. Dus niet alleen bij de supermarkt, maar ook bij de meeste andere winkels, zoals Gall & Gall, Marskramer, Ed Kriek Optiek en meer. Meer kansen voor de lokale voetbal- en handbalhelden dus.

Sportieve start
698 spelers, leiders en trainers van RKDES zijn de afgelopen periode op de foto gezet. Naast de plaatjes, die je bij iedere tien euro aan boodschappen in een pakje ontvangt, zijn er ook verzamelalbums te verkrijgen. Ook is het mogelijk om een mok of poster van je eigen sportplaatje te bestellen. Dat kan nu al geregeld worden bij de Albert Heijn.

De officiële start van de sportplaatjesactie is zaterdag van 12.00 tot 14.30 uur in een heuse sportarena in het winkelcentrum. Er zijn verschillende spelletjes waar jong en oud aan mee kunnen doen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel