Leren scoren en juichen bij voetbalinstuif FC Aalsmeer

Aanstormende voetbaltalenten volgden afgelopen woensdagmiddag op de velden van RKAV een instuiftraining. Tijdens het schoolvoetbaltoernooi hebben veel kinderen kennis kunnen maken met voetbal en daarop inspelend organiseerde de nieuwe voetbalclub FC Aalsmeer deze instuif.

De weersvoorspellingen waren niet best, maar ondanks dat stonden er toch een kleine twintig jongens en meisjes te trappelen van ongeduld om het veld op te mogen.

Positieve reacties
Na de registratie begon de middag met een warming up onder leiding van de spelers van de E1. Daarna werd de groep in drieën gedeeld en konden de kinderen oefeningen gaan doen begeleid door de E1.

Tussendoor was er tijd voor limonade en werden de teams ingedeeld voor de 4×4 wedstrijden. Er werd veel gescoord en de spel(st)ers hebben flink leren juichen. Tot slot werden er nog penalty’s genomen, wat voor de meesten nog niet zo makkelijk was. Aan het einde van de instuiftraining kregen alle deelnemers een mooi bewijs van deelname en een snoepje.

De reacties van de kinderen en de ouders waren positief, wat voor de organisatie mogelijk resulteert in nieuwe lidmaatschappen voor FC Aalsmeer. Gedurende de zomer kan iedereen zich aanmelden als lid bij FC Aalsmeer. Stuur daarvoor een mail en een lidmaatschapsformulier wordt toegezonden.

Afsluitende barbecue
De instuif was de laatste voetbalactiviteit van dit seizoen van Jong Aalsmeer United/FC Aalsmeer. Het bestaan van Jong Aalsmeer United wordt afgesloten met een barbecue op 13 juni voor alle leden. Spelers en ouders, trainers en verdere staf van de hele club zijn daarbij uitgenodigd.

Foto: aanstormende voetbaltalentjes na een intensieve voetbalinstuif van FC Aalsmeer (foto FC Aalsmeer). De rest van de foto's is van Arjen Vos (AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin