Lekkere generale FIQAS voor zaterdag

Een lekker opwarmertje voor het slotakkoord van het competitieseizoen. Dat was het duel van FIQAS Aalsmeer zaterdag in de Bloemhof tegen E&O (37-25). Al is Aalsmeer momenteel net een niveau hoger dan de Emmense handbalploeg, het blijft een geduchte tegenstander. En ja, het eerste duel in kampioenspoule A hadden ze thuis van de Aalsmeerders gewonnen!

Er stond voor beide ploegen niets meer op het spel en er kon dan ook vrijuit gespeeld worden. Aalsmeer, al lang en breed winnaar van de poule, pakte het op als ideale voorbereiding op de kruisfinalewedstrijden tegen Bevo; zaterdag is het eerste van twee duels. De winnaar van die twee wedstrijden speelt om de landstitel tegen de winnaar van de confrontatie tussen Volendam en Lions.

Na een 3-3 stand na zes minuten in een goed gevulde sporthal zette Aalsmeer een versnelling in. Het scoren liep uitstekend, met een hoofdrol voor Robin Boomhouwer, die weer goed was voor enkele kunststukjes. Na 6-3 en 9-7 liepen de Aalsmeerse handballers tot de rust al uit naar 19-9. Niks meer aan te doen.

Allen speeltijd
Trainer-coach René Romeijn gaf al zijn mannen speeltijd, in het vooruitzicht van de zware wedstrijden. Want ook in het bekertoernooi is Aalsmeer ver gevorderd, tot de halve finales (op 24 april treft het uit Volendam). In de tweede helft werd een maximaal verschil van 13 goals bereikt, 25-12. Er vielen nog wat mooie doelpunten, tot de aangename handbalavond bij 37-25 voorbij was.

Op dus naar Panningen zaterdag, tegen de Noord-Limburgers (er worden plaatsen vrijgehouden voor Aalsmeerse fans; een kaartje kopen aan de kassa volstaat). Het tweede duel tegen Bevo is in de Bloemhof op zaterdag 3 mei.

Bron: HV Aalsmeer

Foto's: de Aalsmeerse handballers maakten er zaterdag tegen E&O een leuke handbalavond van, ook voor het publiek. Af en toe mochten de sterren even rust nemen. (foto's Jaap Maars)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel