Kudelstaart blij met kunstgrasmat

[Bevat filmpje] Met de feestelijke ingebruikname van een nieuwe kunstgrasmat afgelopen zaterdag, is hopelijk voorgoed afgerekend met een periode vol jammerklachten over de kwaliteit van voetbal en speelveld. Aan de ondergrond kan het het straks niet meer liggen als de voetballers van RKDES minder presteren.
 
De nieuwe mat zal door de pakweg 40 teams tellende vereniging gebruikt worden voor trainingen en wedstrijden. Er is een toezegging gedaan dat de voetbalclub volgend jaar nog een kunstgrasveld zal krijgen. Het veld direct naast het hoofdveld zal daarvoor worden gebruikt.   
 
Feestelijk
Het was meer dan terecht een feestelijk gebeuren aan de Wim Kandreef. Naast de vele leden en jeugdspelers, was ook de politiek vertegenwoordigd. Opvallend was het grote aantal CDA-raadsleden. Na de speeches van RKDES-bestuurders Gerard Zuidgeest en Frans Kuipers, wethouder Gertjan Van der Hoeven en kinderburgemeester Vince Boom, trok het kwartet door de meute heen richting de nieuwe aanwinst.
 
Startsein
Op de grasmat waren vier 'gouden' ballen gepositioneerd die door de heren gelijktijdig in het doel werden geschoten. Dat was het startsein voor de jeugd om het speelveld te betreden en aan te vangen met een clubtoernooi.

Foto en film Arjen Vos 

– advertentie –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel