Kinderen vermaken zich bij sport- en spelinstuif

Ruim honderd kinderen waren gisterenochtend naar de Proosdijhal in Kudelstaart gekomen voor de sport- en spelinstuif van ESA. Ze konden zich uitleven op verschillende toestellen, sporten en clinics volgen.

Er werd fanatiek gevoetbald, gehockeyd, badminton gespeeld, in de ringen en touwen gezwaaid en gesprongen in het springkussen. Maar kinderen konden ook over banken lopen en salto’s doen op de trampoline.

Clinics
Oradi/Omnia was aanwezig met een aantal mensen om kinderen een clinic te geven. Ze leerden de beginselen van deze balsport en de techniek om te spelen werd uitgelegd. Veel kinderen kwamen enthousiast mee doen.

In de kleine zaal gaf dansjuf Patjoelah van SV Omnia met een paar meiden dansclinics. Na een warming up dansten ze samen met alle meisjes die mee wilden doen heel de ochtend op leuke muziek.  

Zwemmen
Voor een paar euro konden de kinderen zich van half tien tot twaalf uur uitleven in de sporthal. Het is altijd een populaire activiteit van ESA. Terwijl de kinderen zich vermaakten, konden de ouders vanaf de tribune genieten van hun spelende jonge grut.

Tijdens deze Herfstvakantie biedt ESA ook extra tijden om vrij te komen zwemmen. Meer informatie hierover is te vinden op de website.

Foto’s Jaap Maars (zie ook de gallery)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel