Kennismaken met voetbal op vriendinnendag RKDES

Dat damesvoetbal populair is bewees de RKDES-vriendinnendag maar weer. Meer dan dertig meisjes kwamen woensdagmiddag enthousiast naar de voetbalvelden aan de Wim Kandreef voor voetbalspelletjes en wedstrijdjes.

Net als vorig jaar in september organiseerde de Kudelstaartse voetbalclub weer een middag waar de voetbalmeiden hun vriendinnen konden uitnodigen om kennis te komen maken met voetbal.

Drie onderdelen
Als eerste werd er gestart met de warming up, begeleid door twee speelsters uit de MD van RKDES. Na het warmlopen werden de groepen verdeeld. De meisjes gingen daarna vol enthousiasme aan de slag onder leiding van trainers en jeugdspeelsters uit de MC en de MB.

Er werden in diverse vormen partijtjes gedaan, voetbalspelletjes gespeeld en de meiden konden penalty’s schieten op Britt, de keepster van de MB1. Na drie onderdelen kon iedereen genieten van welverdiende limonade.

Moe maar voldaan
En daarna ging iedereen weer aan de slag op het veld voor de resterende onderdelen. Na meer dan anderhalf uur voetballen was het evenement ten einde. De meiden konden moe maar voldaan nog even op het terras bijkomen waar limonade en chips klaar stond.

Aan het eind van de gezellige middag kregen de deelnemende meiden nog een goodiebag met onder andere een WK-poster van het Nederlands Dames Elftal mee naar huis.

Meer informatie over het meisjesvoetbal bij RKDES is te lezen op de RKDES-website

Foto: goede opkomst bij de RDKES-vriendinnendag (foto RKDES)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel