Kampioenschap lonkt voor VZOD

Komt allen zaterdagavond naar de Proosdijhal! Het kampioenschap kan VZOD na de winst afgelopen zaterdag tegen Gemini niet meer ontgaan. Een gelijkspel tegen DSO zaterdag is voldoende om feest te gaan vieren. De kampioenswedstrijd begint om 20.45 uur.

Volgens de stand in de derde klasse H zou VZOD officieus al kampioen moeten zijn. Alleen KIOS kan in theorie nog op een zelfde puntenaantal uitkomen maar dan moet er drie keer gewonnen worden terwijl VZOD in de laatste twee wedstrijden geen punt meer mag halen. Dat lijkt niet erg waarschijnlijk. Nog minder aannemelijk is dat KIOS het verschil in doelsaldo gelijktrekt. VZOD staat maar liefst 31 doelpunten voor.
 
Interessant is dat de wedstrijd van directe belager KIOS zaterdag een half uur eerder begint. Ook die wedstrijd zal door de Kudelstaartse club met bijzondere aandacht gevolgd worden.
 
Zuiver
Erg makkelijk ging het afgelopen zaterdag niet tegen het op de een na laatste plaats bungelende Goudse Gemini. De ploeg was zuiver in het mikken en hield de aanstaande kampioen goed in het vizier. De score bij rust was met 8-11 slechts drie punten in het voordeel van VZOD.
 
Debutante
Na rust betrad een debutante het veld. Shewa Bernsen mocht voor het eerst meedoen met het vlaggenschip van VZOD/FIQAS en dat ging haar goed af. Hoewel Gemini akelig dichtbij kwam, was er geen spoor van twijfel bij VZOD dat de wedstrijd niet gewonnen zou worden. Bij 17-18 werd er afgefloten. De ploeg wist na het vernemen van de andere uitslagen dat het komende zaterdag moet gaan gebeuren. In de eigen hal.
 
(Foto VZOD)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel