Jeffrey Boomhouwer terug op oude nest

Door: redactie. Na twaalf seizoenen in Duitsland keert international Jeffrey Boomhouwer terug naar waar het voor hem allemaal begon. Vanaf het nieuwe seizoen is Boomhouwer zowel speler als talentbegeleider bij Green Park Aalsmeer.
In 2010 verliet hij Aalsmeer om het grote avontuur in Duitsland aan te gaan. Hij speelde onder meer voor TV Emsdetten en MT Melsungen en is nu nog actief op het hoogste niveau bij Bergischer. Jeffrey heeft een geweldige carrière kunnen opbouwen tijdens zijn professionele loopbaan in Duitsland waarin hij elke week tegen topteams uitkwam en er tegelijk voor zorgde dat hij bleef groeien. Na twaalf jaar is het gezin Boomhouwer uitgebreid met twee dochters en is de tijd rijp om terug te keren naar Nederland.
Hoofdmacht
Jeffrey Boomhouwer geeft aan graag wat terug te willen doen voor zijn oude club. Jeffrey Boomhouwer gaat bij de huidige landskampioen in de hoofdmacht spelen waar hij de concurrentie aan kan gaan met Donny Vink en Jeromy van der Ban die ook linkerhoekspeler zijn. Tevens zal hij zich bij Aalsmeer bezighouden met het opleiden van talenten. Jeffrey behaalde onlangs zijn HT4-diploma. Daarnaast zal Jeffrey ook aansluiten bij de trainersgroep van de handbalschool die wekelijks op zaterdagochtend extra trainingen heeft in de Bloemhof.
Met de komst van Jeffrey Boomhouwer kan het trainersduo Bert Bouwer/Wai Wong rekenen op een zeer ervaren speler en een beginnende trainer die, op basis van zijn eigen ervaring, jonge spelers verder kan helpen.

Foto’s: Jeffrey in actie en met zijn dochters tijdens de recente interland tegen Portugal. Foto’s archief AV/Jaap Maars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin