Inschrijven beachvolleybaltoernooi Kudelstaart 777

Ieder jaar wordt er in Kudelstaart een beachvolleybaltoernooi georganiseerd door Carnavalsvereniging De Pretpeurders. Dit jaar vindt het toernooi plaats op 20 juni in de middag tijdens de feestweek Kudelstaart 777. Het is nog ver weg, maar de inschrijving voor de teams is nu al geopend. En er omdat er een maximum is van 24 teams is het aan te raden niet al te lang te wachten.

De parkeerplaats achter het Dorpshuis wordt omgebouwd tot drie speelvelden. Negen vrachtwagens vol met zand rijden hiervoor af en aan en toveren de boel om naar officiële beachvolleybalvelden. Aan het publiek wordt ook gedacht, want er is muziek, een bar en een barbecue. Voor de kleintjes is er een springkussen.

Begrip in dorp
Het evenement is inmiddels een begrip in het dorp en veel teams hebben geprobeerd om Kudelstaarts Beach Volleybal Kampioen te worden. Vorig jaar werden ‘De Beachies’ kampioen op de volleybalvelden achter het Dorpshuis.

Inschrijven van een team kan via de website van Kudelstaart 777 of via een mailtje.

Een deelnemend team moet uit minimaal zes personen (minimumleeftijd twaalf jaar) bestaan, waaronder minimaal een vrouwelijke deelnemer. Per team is er een teamnaam nodig en een contactpersoon. Inschrijfkosten bedragen € 25 per team, dit is inclusief een schaal met broodjes.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel