Hoop gloort voor Green Park Aalsmeer

Zaterdagavond kwamen de handbalheren van coach Bert Bouwer thuis in actie, tegen het Belgische Neerpelt. Na al die nederlagen van de afgelopen weken, konden de Aalsmeerders zich na afloop van deze wedstrijd eindelijk juichend in de kleedkamer terugtrekken. Met een eindstand van 34-29 heeft het team weer eens een wedstrijd naar zich toe kunnen trekken. Er gloort weer hoop voor Green Park.

Op 2 november wordt alweer de negende ronde gespeeld, van de in totaal 22 speelrondes. De Aalsmeerders staan momenteel op de elfde plaats, met vier punten uit acht gespeelde wedstrijden.Theoretisch gezien zou de ploeg van Bouwer zich dus nog wel een paar posities naar boven moeten kunnen spelen. Hopelijk heeft de winst op Neerpelt de Aalsmeerders een goeie mentale boost gegeven, en smaakt het proeven van winst naar meer.  

Zevende positie
Op zaterdag 2 november reist de ploeg af naar België voor een treffen met de ploeg uit Tongeren. Deze jongens haalden zeven punten uit acht gespeelde wedstrijden, en neemt daarmee de zevende positie in de BENE-League in. 
 
Tekst: Mariëlle Wegman
 
Foto's: beelden van een eerder treffen tussen Green Park Aalsmeer en Neerpelt (foto's archief AalsmeerVandaag)
 
(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel