Hooggespannen verwachtingen bij competitiestart

FCAalsmeer zaterdag blijft juichen (Foto archief AV/Jaap Maars)

Door: Fred Ottenhof. Zowel het bestuur als de verantwoordelijke technische staf hebben hoge verwachtingen van het komende seizoen. Sterker nog, het bestuur spreekt de ambitie van promotie zelfs hardop uit zoals te lezen is in de presentatiegids van seizoen 2022-2023.

De vraag is natuurlijk dan of dit te realiseren is. Het antwoord hierop is alleen te geven door de spelers. Besturen en trainers willen altijd wel promoveren maar de spelers op het veld moeten het maar even doen. Ik doe daar natuurlijk óók aan mee, voorspellingen bent u van mij gewend en dat is dit seizoen niet anders.

Aanwinsten
Wat kunnen wij als supporters van FC Aalsmeer verwachten? Promotie naar de Eerste Klasse? Ja, dat kan, met deze selectie die op vele posities duidelijk sterker is geworden moet dit mogelijk zijn. Ik zal in dit lopende seizoen enkele spelers uitlichten die nieuw in de selectie zijn. Ik begin met verdediger Oliver Rifai, in de voorbereiding blijkt dit een technisch begaafde voetballer te zijn, een aanwinst. Voorin is aanvaller Gilliano Eijken weer terug te zien na zijn uitstapje naar Argon, wederom een aanwinst. Ook in de spits zal een nieuwe speler zijn opwachting maken. Luke Vahle komt van HFC Heemstede en zal voor de nodige doelpunten gaan zorgen.

Middenmoot
Ik zal niet de hele selectie met u doornemen maar het is duidelijk dat in elke linie de kwaliteit vooruit is gegaan en dat gaan we dus deze zaterdag zien tegen tegenstander ESTO uit Bodegraven. ESTO is een van de vele zondag verenigingen die de stap naar de zaterdag maken. Een verschijnsel wat zich de laatste jaren veelvuldig laat zien. In de laatste vier seizoenen eindigde de ploeg uit Bodegraven in de middenmoot of daar iets onder en ik schroom dan ook niet om er hier een tweede voorspelling te deponeren, namelijk een overwinning van FC Aalsmeer.

Dat is mooi zult u misschien zeggen, dan hoef ik zeker niet langs te komen zaterdag maar dat heeft u dus mis. Zonder uw hulp, de hulp van supporters, gaat dat natuurlijk niet lukken. FC Aalsmeer heeft u nodig. Excuses om niet te gaan kijken heeft u niet, de zomer is afgelopen dus naar een tuincentrum hoeft u niet meer te gaan en ik doe dan ook een oproep aan alle supporters om in groten getale zaterdag om 14.30 langs de lijn te komen staan om de eerste overwinning te vieren van onze club. Ik vier het met u mee, tot zaterdag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin