Handbalsters snuffelen aan winst

De dames van FIQAS Aalsmeer verloren zaterdag van Handbal Venlo. Maar de uitslag, 21-29, was geflatteerd. Zeker in de eerste helft, die inging met een 12-14 stand, was Aalsmeer de gelijke van de Venlose dames.

De start in de Bloemhof was veelbelovend. Dit terwijl de Aalsmeerse handbalsters door blessures zes spelers van het basisteam misten. Er stonden dan ook naast de jonge Iris van Aalst (A-jeugd) enkele oudgedienden in het veld, Nicole van Schie, Eva Overbeek en Cindy Hofman, die als speelsters van het tweede team puik presteerden. Overbeek werd zelfs topscorer met 7 treffers. Na twaalf minuten was het FIQAS dat voorstond met 5-3, een ongekende weelde. Het bleef daarna gelijk op gaan, tot 12-12.

Tijdstraf funest
Ook na rust werkte Aalsmeer hard en met veel inzet. De achterstand werd beperkt gehouden. Toch liep Venlo langzaam iets verder uit, tot 17-20 en 21-25. Een tijdstraf, die Venlo enkele breaks opleverde, was echter funest. De eindstand werd 21-29. De echte winst van zaterdag: het gevoel te kúnnen winnen was er in elk geval. Een mooie opsteker.

Dit weekend speelt FIQAS Aalsmeer uit tegen de nummer twee, Schuler Afbouwgroep/DOS.

In beeld enkele momenten uit het duel zaterdag (foto's Jaap Maars)

Bron: HV Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin