Handbalsters krijgen zware dobber aan PSV

De handbalsters van FIQAS Aalsmeer krijgen morgenavond een zware dobber aan PSV. De Eindhovense ploeg staat vijfde in de eerste divisie, met een gelijk aantal punten als DSVD. Aalsmeer, de nummer acht, verloor zaterdag nog met 25-20 van de DSVD-dames. De marge in het Overijsselse Deurningen was aanvankelijk groter, maar een knappe inhaalrace in de tweede helft mocht uiteindelijk niet baten.

De FIQAS-dames staan al geruime tijd in de middenmoot. Ze wonnen tienmaal en verloren elfmaal, twee keer was het gelijk. De achtste plek zullen ze waarschijnlijk vasthouden met nog maar drie duels voor de boeg en weinig kans op stijgen of dalen.

Slotwedstrijden
De lange competitie van 26 wedstrijden zit er binnenkort op. Voor FIQAS resteren na PSV nog SEW 2 (thuis) en Nieuwegein (uit). Tussendoor staat nog een wedstrijd tegen de nationale jeugdselectie op het programma.

Het duel tegen PSV vindt plaats in de Bloemhof. De aanvangstijd is vroeger dan normaal, om 18.45 uur. Het eerste duel dit seizoen tegen PSV was een verrassing: de Aalsmeerse dames zegevierden met 23-25. Het gat op de ranglijst tussen beide teams is 7 punten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin