Handbalsters: al driemaal raak

Alweer een zege! Zaterdag wonnen de handbalsters van FIQAS Aalsmeer in de Bloemhof met 26-21 van WPK/Westlandia. Met drie overwinningen op rij staan ze vierde, met evenveel punten als de hoogste teams, maar met een lager doelsaldo. In de eerste klasse doen 14 teams mee.

Binnen tien minuten was het verschil zaterdagavond al vier punten, 6-2. Die marge bleef tot 10-6, waarna FIQAS verder uitliep, naar 13-6. Dionne Visser, sterk aan de cirkel, scoorde makkelijk. Dat Westlandia even later dichterbij kroop, was te wijten aan twee rake strafworpen en een tijdstraf tegen. Bij de rust was het 15-10, een comfortabele voorsprong.

Uit tweede lijn
De Aalsmeerse dames liepen in de tweede helft eerst uit naar 16-10. Maar door nieuwe tijdstraffen en pech in de afronding kon Westlandia het verschil terugbrengen en werd het via 16-13 zelfs gelijk, 16-16. Dat was het sein om er weer harder aan te trekken. Iris van Aalst gaf de eerste aanzet met een prachtig schot uit de tweede lijn, en ze zou nog driemaal scoren. Via 20-18 en 23-20 werd het tenslotte 26-21. Topscorer was Visser met 8 treffers, Van Aalst maakte er 5 en Samentha de Soet 4.

Zondag speelt FIQAS Aalsmeer in Wateringen tegen Veneco/VELO, dat tot nu toe 3 punten behaalde. Aanvang 13.00 uur

Bron: HV FIQAS Aalsmeer
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel