Handballers verslikken zich in E&O

Zo denk je de buit binnen te hebben, zo moet je weer extra aan de bak. Eredivisieclub FIQAS Aalsmeer verloor zaterdag met 26-25 van E&O en staat in kampioenspoule A wel nog eerste, maar met de kleinst mogelijke marge. Werk aan de winkel dus in de laatste twee duels. Komende zaterdag niet, want dan is Aalsmeer vrij. Waarschijnlijk neemt Lions of E&O, die tegen elkaar uitkomen, dan de koppositie over. Het wordt een zinderend slot in de poule, om uit te maken welke twee teams doorgaan naar de kruisfinales.

In Emmen leek het de eerste helft soepel te gaan. Via 8-11 werd de ruststand 11-13 en was er geen vuiltje aan de lucht, ondanks het ontbreken van de geblesseerde Wai Wong en Djordje Stevanovic. Ook in de tweede helft leek Aalsmeer aanvankelijk makkelijk op de zege af te stevenen, toen het naar 11-16 uitliep.

Opmars E&O
Dat was echter het sein voor E&O voor een wonderbaarlijke opmars. Via 17-20 en 20-22 werd het 23-23, met nog 8 minuten op de klok. De spanning steeg: 24-23, 24-24, 25-24 en, vlak voor tijd, 25-25. Vijftien seconden voor het eindsignaal scoorde de Emmense ploeg de winnende goal, 26-25. Een schot van Robin Boomhouwer in de laatste seconden belandde op de paal.

Bron: HV Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin