Handbalkampioenen gehuldigd, het begint te wennen

Door: redactie. Ook al begint het een beetje op een gewoonte te lijken, bijzonder blijft het. De handballers van Green Park Aalsmeer die voor de derde keer in successie het landskampioen veroverden, werden gisteren gehuldigd op het raadhuis. Spelers en begeleiders werden door het voltallige gemeentebestuur ontvangen.

Burgemeester Gido Oude Kotte feliciteerde als eerste coach Bert Bouwer en overhandigde namens de gemeente een waardebon voor een barbecue die direct na afloop op het terrein van de Bloemhof verzilverd zou gaan worden. De spelers die afscheid nemen van de ploeg kregen een bos bloemen overhandigd waarna wethouder Bart Kabout lovende woorden sprak en het een geweldige prestatie zei te vinden om drie keer achtereen kampioen van Nederland te worden. Kabout lichtte een tipje van de toekomstsluier op door de overhandiging van een tekening waarop de uitbreiding van trainingsfaciliteiten bij de Bloemhof te zien is. Voorzitter van Green Park Mike van der Laarse bood namens het gehele team aan alle gemeenteraadsleden een flesje Prosecco aan met daarop de kampioensfoto. Voor de overhandiging daarvan kwamen de spelers in actie.

Het slotakkoord was het overhandigen van de gouden medaille die trainer Bert Bouwer aan een verraste Oude Kotte schonk waarna de voltallige ploeg poseerde voor de gebruikelijke foto en hongerig richting barbecue toog.

Foto’s Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Hoekwater

 

Lees vorig bericht

Feest bij Centennial met voetbal en Formule 1

Lees volgend bericht

Weerstand tegen Hogenboom vakantiepark Uiterweg


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *