Handballers FIQAS naar halve finale bekertoernooi

Ondanks een uiterst matige wedstrijd wisten de handbalmannen van FIQAS gisteravond toch in eigen huis het Drentse E&O te verslaan. Met de winst van 27-22 plaatste de ploeg zich voor de halve finale van het Bekertoernooi.
Het publiek liep niet echt warm voor deze midweekse wedstrijd. Het was lang geleden dat De Bloemhof zo slecht gevuld was bij een wedstrijd van de heren. De toeschouwers die wel de gang naar de hal hadden gemaakt werden niet bepaald verwend.
 
Verbeij formidabel
De hoogtepunten van de wedstrijd waren vooral de reddingen van jeugdige keeper Marco Verbeij die in de tweede helft Gaby Birjovanu verving. Dankzij het formidabele keeperswerk van de jeugdige international bleven de Aalsmeerders de bovenliggende partij.
 
Opvallend was een opstootje tussen de Aalsmeerse spelers onderling bij het rustsignaal. Deze onenigheid in de ploeg stond een overwinning niet in de weg. Maar om de finale op hemelvaartsdag in Almere te bereiken zal de ploeg toch uit een ander vaatje moeten tappen. De tegenstander voor de confrontatie in de halve finale is nog niet bekend.
 
Foto's Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Hartelust.
 
(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin