Green Park klimt een plaats

Zaterdag boekten de heren van Green Park Aalsmeer opnieuw winst en maakte daarmee een klein klimmetje op de ranglijst van de BENE-League. Kwamen wij de Aalsmeerse handballers vorige week nog tegen op de negende positie, momenteel is het team op de achtste plaats genesteld. 

Het was vooral voor de tegenstander, de ploeg uit Houten, zaak om ook deze partij van de Aalsmeerders te winnen. Bij de start van de BENE-League versloegen zij, nota bene als debutant binnen het toernooi, Green Park op spectaculaire wijze. Met een eindstand van 26-37 hebben zij dit kunstje niet kunnen herhalen en nam Green Park de zege mee naar huis.

Niet veiliggesteld
Op 30 november mogen de jongens van coach Bouwer opnieuw aan de bak. Thuis in de Bloemhof staan zij tegenover HC Visé, de ploeg die momenteel op plaats vier op de ranglijst staat. Hoewel de Aalsmeerders zich lijken te herpakken, is de achtste positie op de ranglijst nog niet veiliggesteld. Immers, op plaats negen staat Hubo Hasselt, met negen punten uit elf wedstrijden. De Aalsmeerders staan achtste met tien punten uit twaalf wedstrijden. Bij winst van de ploeg uit Hasselt bij hun eerstvolgende wedstrijd, zakt Aalsmeer vanzelf weer een positie naar beneden. 
 
Tekst: Mariëlle Wegman; foto: een eerder treffen tussen Aalsmeer en Houten (archief AalsmeerVandaag)
 
(advertentie)
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel