Green Park Aalsmeer pakt door

Zaterdag stond de ploeg van Bert Bouwer tegenover het Belgische AtomiX, uit in Den Dijk (B). Na een moeilijke start van het BENE-League seizoen wisten de Aalsmeerders door te pakken en er opnieuw een winstpartij van te maken. Met een eindstand van 26-32 op het scorebord was de overwinning voor Green Park.

Met momenteel acht punten uit elf wedstrijden heeft dat nog geen gevolgen voor de positie op de ranglijst van de BENE-League. We komen Green Park nog steeds, net als na de vorige wedstrijd, tegen op de negende positie. Desalniettemin ziet het er positiever uit dan, pak 'm beet, twee maanden terug. Wanneer de Aalsmeerders dit weten vast te houden, moet een sprongetje omhoog op de ranglijst tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Opnieuw verslaan
Zaterdag 23 november speelt Green Park opnieuw uit, ditmaal in Houten waar de ploeg The Dome/Handbal Houten tegenover zich zal zien staan. Dat betekent dat de tweede ronde van de BENE-League wordt gespeeld. Op de laatste zaterdag van augustus stonden de Aalsmeerders ook al tegenover de debutant uit Houten. Aalsmeer kreeg toen in eigen huis klop met een eindstand van 24-28. Hoewel die overwinning toen spectaculair genoemd werd, heeft Houten het op de ranglijst niet verder geschopt dan de tiende positie, met zes punten uit elf wedstrijden. Voor Houten zal er alles aan gelegen zijn om de Aalsmeerders opnieuw te verslaan, het zal voor hen een verschil op de ranglijst betekenen.
 
Tekst: Mariëlle Wegman
 
(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin