Green Park Aalsmeer bungelt onderaan

Zaterdag kwamen de heren van Green Park/Handbal Aalsmeer voor de vierde maal in actie in de BENE-League, dit keer tegen het thuisspelende OCI-LIONS. Bij winst hadden de Aalsmeerders gelijk kunnen komen te staan met diezelfde LIONS, maar zover kwam het niet. Met opnieuw verlies bungelt de ploeg bijna onderaan de BENE-League.

Tijdens de eerste helft tegen de Limburgers ging de strijd nog enigszins gelijk op. Bij een tussenstand van 19-16 voor de thuisploeg hoorden de teams het rustsignaal afgaan. Na de rust werd de dekking van de LIONS steeds beter en bleven de Limburgers scoren. Hoewel ook de Aalsmeerders scorekansen konden benutten, kwamen zij de LIONS toch niet voorbij. Het eindoordeel luidde 36-29.

Twee punten
Na vier gespeelde wedstrijden, waarvan een met winst, ziet het er niet goed uit voor Green Park. De ploeg bungelt, zoals gezegd, onderaan de BENE-League. Van de twaalf teams staat Aalsmeer op de elfde plaats, met slechts twee punten uit vier wedstrijden.

Zaterdag 28 september mogen de Aalsmeerders opnieuw het veld op, dit keer op eigen bodem in de vertrouwde Bloemhof. De tegenstander is Herpertz/BEVO HC uit Panningen (Limburg). Deze ploeg staat met vier punten uit vier wedstrijden op de zevende plaats in de BENE-League.

Tekst: Mariëlle Wegman

Foto's: Aalsmeer-LIONS op archiefbeelden (archief AalsmeerVandaag)