Goud, zilver en brons voor karateleerlingen

Regelmatig hebben de leden van karateschool Wassanim nationale, maar ook internationale wedstrijden. Zo gingen een aantal leden van de karateschool op 17 oktober naar Hendrik Ido Ambacht voor een internationaal Tang Soo Do tournament, waarbij diverse landen vertegenwoordigd waren.

Hoofdinstructeur Johan van der Nald en assistent Kees Steegman zijn trots op hun leerlingen, want er werden mooie resultaten behaald met medailles als gevolg.

Niet raken
Voor de jongste deelnemers was het even wennen omdat er niet geraakt mocht worden met sparren en licht aantikken was het maximale. Tijdens de lessen mag er wel licht geraakt worden, waarbij blessures altijd vermeden moet worden.

De Wassanim-leden keerden huiswaarts met twee gouden, vijf zilveren en drie bronzen medailles. Lulu Jiang werd tweede met sparren en met loopvormen en behaalde de eerste plek met wapens. Sem Pater werd tweede met wapens en met breektesten.

Gavin Luiendijk werd derde met sparren en ging er met het goud vandoor bij breektesten. Cain Luiendijk werd tweede met loopvormen. Bij het sparren werd Tristan van Kan derde en Jaheim Aaron behaalde brons met breektesten.

Meer informatie en foto,s zijn te vinden op de website van de karateschool. 

Foto's: Wassanim-leden behaalden veel medailles op internationaal toernooi. Voor de kleinsten waren de andere spelregels wennen (foto's Karateschool Wassanim)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin