Gelijkspel voor zondagvoetballers

Waar de eerste helft nauwelijks iets te beleven viel, zorgde het tweede bedrijf van de wedstrijd tussen FC Aalsmeer en het Haarlemse DSK voor veel stof tot napraten. Zo waren daar een kopstoot, een rode kaart en een extra pauze vanwege een bedreigende situatie.
 
De doelpuntloze eerste helft was na rust snel vergeten. Eerst was het DSK dat het vastzittende duel openbrak. Keeper Sefan van Halm werd met een strakke schuiver kansloos gelaten. Kort daarna maakte Barry Spring in 't Veld op uiterst fraaie wijze gelijk door een vrije trap in de kruising te krullen. De wonderschone treffer was het hoogtepunt van de middag.
 
Irritaties
Wat volgde was geen reclame voor het voetbal. Na het al dan niet terecht afkeuren van een doelpunt vanwege buitenspel, had de grensrechter van Aalsmeer het verbuid bij de tegenpartij. De irritaties liepen op bij zowel trainer als spelers van DSK en mondden uit in een opstootje tussen Fabian Waayman en DSK-captain Marco van der Aa. Deze laatste kon zich niet inhouden en deelde een kopstoot uit aan zijn Aalsmeerse collega.
 
'Derde helft'
Door de rode kaart ontstond zoveel opwinding dat de scheidsrechter besloot tot een afkoelingsperiode van een kwartier. De 'derde helft' die hierop volgde was niet zo verbroederend als ze doorgaans kan zijn. Er was nog steeds veel venijn in het veld. Gescoord werd er echter niet meer.
 
Bron: Voetbal in Aalsmeer
Foto's Jaap Maars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel