Geen finale voor handballers

Teleurstelling bij Pepijn Michielsen, Evon Mohlin en Wai Wong (Foto Reza)

Door: redactie. De handballers van Green Park Aalsmeer zijn er niet in geslaagd de finale van de BeNeLeague te halen. Gisteravond werd in en tegen het Belgische Bocholt na een gelijkopgaande wedstrijd met 37-36 verloren. Een dag eerder was Bocholt ook in de Bloemhof al de bovenliggende partij geweest.

Aalsmeer moest in België met drie doelpunten verschil winnen om de finale te halen maar de sterke Belgen stonden dat niet toe. Met 16-13 in Bocholts voordeel gingen beide ploegen de rust in. Domper was de rode kaart voor Don Hartog. Het publiek zag in de tweede helft beide teams veelvuldig scoren waarbij Bocholt zoals min of meer verwacht werd, steeds een veilige marge behield en de zege over de streep trok.

Belgisch onderonsje
Interessant was de andere halve finale tussen Limburg Lions en HC Visé BM. De Limburgers hadden thuis met 26-25 gewonnen maar werden uit in Wallonië getrakteerd op een nederlaag met twee treffers verschil: 30-28. Dat betekent een Belgisch onderonsje in de finale op 6 april. Bocholt, zes keer winnaar van de BeNeLeague is daarin favoriet. Visé won de competitie nog nooit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel