G-tennis bij TVK groeit dankzij Mike Multi Foundation

G-tenniscommissie met in het midden Mike (Multi) van der Laarse en TVK-voorzitter Peter Janmaat. (Foto TVK)

Door: Ilse Zethof. Tennis is een sport voor iedereen. Dus ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarom is er G-tennis bij Tennisvereniging Kudelstaart. Een paar jaar geleden is een groep enthousiaste vrijwilligers begonnen met het organiseren van tennisavonden voor deze doelgroep en de G-tennis krijgt steeds meer vorm bij de Kudelstaartse tennisvereniging.

Reden voor de Mike Multi Foundation om te helpen met verschillende materialen. Dat TVK de G-tennis wil laten groeien juicht voorzitter Mike van der Laarse alleen maar toe. “Prachtig om mensen met een beperking te mogen helpen om lekker te kunnen sporten.” Afgelopen zaterdag kwam hij naar de vereniging om een en ander persoonlijk te overhandigen aan TVK-voorzitter Peter Janmaat en de G-tennis commissie, die hier erg blij mee zijn. Renata, Antoinette, Chantal, John, Dave en Ilse kregen nieuwe shirts, hesjes voor de deelnemers en een kist voor het opbergen van alle spullen. De kist, gemaakt door Van Arkel Bouw, wordt binnenkort nog door Multi Supplies voorzien van stickers.

Activiteiten
De G-commissie zit vol met plannen. Tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen wordt net als vorig jaar het buddy-toernooitje weer gehouden. Zaterdagmiddag 27 augustus zijn mensen met een verstandelijke beperking welkom om samen met een (eigen of door de club geregelde) buddy de sportieve strijd met elkaar aan te gaan en ter afsluiting te genieten van pizza’s. De periodieke tennisavonden op de vrijdagavond worden na de zomer ook weer georganiseerd en de G-tenniscommissie gaat bij een aantal Ons Tweede Thuis voorzieningen langs met een mini-tennisbaantje om iedereen kennis met tennis te laten maken.

Wil je tennisles, lid worden zodat je meer kunt tennissen of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar tennis@tvkudelstaart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin