Flexibele puntentelling bij buddytoernooi G-tennis

De winnaars en enkele buddy's (Foto TVK)

Door: redactie. Naast de jaarlijkse clubkampioenschappen die deze periode plaatsvinden, werd afgelopen zaterdag bij Tennisvereniging Kudelstaart ook het zogenaamde ‘buddytoernooi’ voor G-tennissers gespeeld.

Dertien deelnemers speelden samen met hun buddy verschillende wedstrijdjes. Sommige deelnemers hadden hun eigen buddy meegenomen en voor anderen had de tennisvereniging een maatje geregeld. Er deden deelnemers mee uit Kudelstaart, De Kwakel, Mijdrecht en Nieuw Vennep. Voor een aantal was het zelfs de eerste keer dat ze een tennisracket in hun handen hadden. Uiteraard werd er flexibel omgegaan met de puntentelling, want een bal terugslaan was soms al best een uitdaging. Maar er waren ook wedstrijdjes bij waar de ballen hard en goed geplaatst terug gespeeld werden en zelfs de buddy’s er moeite mee hadden.

Duidelijk was wel dat de drie jongens uit Nieuw Vennep veel tennisles hadden gehad, want zij stonden op het erepodium met in hun handen die felbegeerde bekers. Voor alle andere deelnemers waren er goodie bags. De middag werd afgesloten met een pizza, aangeboden door de club en de belofte dat de G-tenniscommissie snel weer iets leuks gaat organiseren voor deze doelgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin