FIQAS in poule met Lions en E&O

FIQAS Aalsmeer is volgens trainer/coach René Romeijn klaar voor de slotreeks van het handbalseizoen, de strijd om de landstitel. Zaterdag verloor de ploeg uit weliswaar met 31-28 van Lions, maar de uitslag deed er niet toe. De Aalsmeerders konden immers niet meer van de hoogste troon afvallen.

Ze kijken volgens Romeijn uit naar de nacompetitie in de kampioenspoule. “Nu gaat het pas echt beginnen en daar heeft iedereen zin in. Die wedstrijden zijn bijna allemaal finales op zich; daar doen we het voor. We gaan ons, na eerst een weekje vrij, opmaken voor de eerste tegen, wéér, Lions. En ons doel wordt… de eerste plek in de poule en uiteindelijk natuurlijk het spelen van de finale.”

Start op 1 maart
FIQAS is ingedeeld in poule A met Lions, derde in de voorbije competitie, en E&O, de nummer vijf.  Er wordt een volledige competitie gespeeld. In poule B spelen de huidige kampioen Volendam, die tweede is geworden in de competitie, Bevo en Hurry Up. Aalsmeer, dat met de maximale 3 bonuspunten begint, komt op zaterdag 1 maart voor het eerst in actie, in de Bloemhof tegen Lions.

Bron: HV Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin