FIQAS-dames komen opnieuw te kort

De handbalsters van FIQAS Aalsmeer hebben het, na de degradatie uit de eredivisie, ook in de eerste klasse niet makkelijk. Zaterdag verloren ze met 21-27 van Klink Nijland/Kwiek.

De eerste competitieduels liepen lekker en ze wonnen driemaal. De laatste vijf wedstrijden gingen echter verloren. Ze staan achtste op de ranglijst, met 6 punten. Dat is 10 punten achter Virto/Quintus 2, waar FIQAS komende zondagmiddag uit tegen uitkomt.

In de file
Afgelopen zaterdag speelde Aalsmeer een thuiswedstrijd in de Proosdijhal. Het beginsignaal klonk zo'n twintig minuten later dan de bedoeling was, omdat Kwiek in de file had gestaan. Gevolg was een rommelige start, waarin FIQAS eerst achterop raakte (1-4) , maar toch weer gelijk kwam (4-4, 6-6, 9-9). Na 11-11 vond Kwiek het echter genoeg en duldde het de Aalsmeerse dames niet meer naast zich.

De rust werd bereikt bij een stand van 11-13. In deel twee liep Kwiek uit (12-16, 14-18). Michelle Enthoven wist Aalsmeer nog een puntje dichterbij te brengen (15-18). Maar halverwege de helft, toen het 16-21 stond, was het pleit eigenlijk al beslecht. Aan vechtlust ontbrak het zaterdag niet bij de FIQAS-dames, maar Kwiek schoot scherper, vooral van afstand. Het werd uiteindelijk 21-27.

Bron: Marjon Labordus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel