FIQAS 2 kan niet stunten tegen Hurry Up

Het handbalbekertoernooi zorgde voor interessante wedstrijden. Nadat Fiqas 1 in het Drentse Rolde het plaatselijke Unitas opgerold had met 14-45 en Fiqas 3 OCI Lions 2 in de verlenging wist te verslaan (37-35), waren de ogen gisteren gericht op het tweede team dat had geloot tegen eredivisionist Hurry Up. De Aalsmeerse beloftes konden goed mee met de mannen uit Zwartemeer maar trokken met 26-30 toch aan het kortste eind.

Het team van Hurry Upcoach Martin Vlijm trok direct fel van leer in de 'oude hal' van De Bloemhof en stond na tien minuten op een 2-6 voorsprong. De Aalsmeerders vochten zich knap terug naar een 12-13 ruststand. In de tweede helft bouwden de fysiek sterkere Drentenaren de marge uit tot een verschil van zes punten (14-20) en met nog vijf minuten op de klok was het 21-29. Daarna lieten zij de teugels vieren en kon Fiqas de marge verkleinen tot 26-30.

De loting moet uitwijzen tegen wie FIQAS 1 en 3 uit zullen komen.

Foto's Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Waning Tweewielers.