Feest voor 40-jarige handbalclub

Met een ouder-kindtoernooi, een pubquiz en vooral veel gezelligheid werd zaterdag aandacht besteed aan het veertig jarig bestaan van handbalvereniging RKDES.

De feestelijke en sportieve avond vond plaats in de Proosdijhal, tijdens het binnenseizoen de thuishaven van de vereniging. Bij het toernooitje tussen ouders en kinderen van de club, waren de keepers vervangen door hoepels en pilonnen om de doelpogingen iets succesvoller te maken.

Compleet jongensteam
In de avond werden herinneringen opgehaald middels een quiz. Ook de spelregelkennis van de leden en oud-leden werd hierbij op de proef gesteld. De vereniging die om en nabij de honderd leden telt is er trots op dat er dit seizoen voor het eerst in twintig jaar weer een compleet jongensteam in de competitie meedoet. Met deze 'Jongens Onder 11' hoopt RKDES ook de toekomst zeker te stellen. Dit team wordt begeleid door Arjo Versteeg en Aart Kolle, het enige huidige lid dat er al bij was toen de club in 1976 werd opgericht en zijn wedstrijden destijds speelde op grote velden aan de Bilderdammerweg.
 
Ter ere van het jubileum geeft RKDES een glossy uit die naar verwachting voor de kerstdagen huis-aan-huis in Kudelstaart wordt verspreid.

Foto's Jaap Maars (zie ook de gallery)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin