FCA zaterdag en zondag onderuit in eerste wedstrijd

De seizoenstart voor de Aalsmeerse en Kudelstaartse clubs was weinig rooskleurig. Naast RKDES verloren ook de zaterdag- en zondagtak van FCAalsmeer in hun eerste optreden.

Kersverse eersteklasser Aalsmeer Zaterdag speelde als enige van de drie de eerste wedstrijd thuis. Nieuw voor het publiek was dat er betaald moest worden om de wedstrijd te mogen zien. Drie euro een kaartje. Of het publiek waar kreeg voor zijn geld? Ze kregen in ieder geval niet veel doelpunten te zien. Wel een strijdlustige thuisclub die, in elk geval het eerste kwart van de wedstrijd, zijn best deed op het toch echt aan vervanging toezijnde kunstgras.

Tegen de bezoekers HSV Zuidvogels uit Huizen kwam de ploeg van coach Cor van Garderen net iets tekort. De 0-1 die na ruim een half uur spelen tot stand kwam, bleek ook de eindstand.

FC Aalsmeer Zondag beleefde in de derde klasse, waarvoor het zich via de nacompetitie eind vorig seizoen wist te plaatsen, eveneens een valse start. De ploeg verloor met 2-1 van SJZ in Zoeterwoude.

Foto's: wedstrijdfragmenten uit FCAalsmeer-HSV Zuidvogels. Klik op de foto's om te vergroten. Foto's Jaap Maars

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel