FCA pakt punt dankzij keeper Van Wandelen

Jeroen Ezink in actie voor FCA Zondag dat opnieuw verloor.

Door Matthijs Bos: FC Aalsmeer speelde afgelopen zaterdag uit bij HSV Zuidvogels in Huizen. Na een qua resultaten prima start, speelt de zaterdagtak van Aalsmeer nog steeds niet op zijn best. Daarbij speelt het ook niet mee dat de ene na de andere speler afhaakt met een blessure. De elf van Ted Verdonkschot kwamen daarom goed weg met een gelijkspel in Huizen, mede door een wederom uitstekende wedstrijd van keeper Marijn van Wandelen bleef het 0-0. Van Wandelen is momenteel dé man in vorm bij Aalsmeer, dankzij zijn vliegensvlugge reflexen voorkwam de goalie ook deze wedstrijd menig doelpunt. Aalsmeer staat momenteel zesde in de competitie, drie punten achter koplopers BFC en Batavia ’90. Volgende week speelt Aalsmeer een bekerduel tegen Velsen.

RKDES laat naar winst
RKDES kent ook een prettige seizoensstart al verloor de ploeg vorige week onnodig tegen het laaggeklasseerde Koudekerk. Deze zaterdag speelden de Kudelstaarters uit tegen hekkensluiter Zevenhoven. Een wedstrijd die op papier altijd gewonnen zou moeten worden. DES deed waarvoor het gekomen was, winnen. Pas laat in de wedstrijd kwamen de Kudelstaarters op voorsprong dankzij Lorenzo Zorn die de eerste treffer voor zijn rekening nam. Benjamin van Gastelen schoot de wedstrijd vervolgens in het slot zodat RKDES met een 0-2 overwinning naar Kudelstaart terugkeerde. DES won drie van de vier wedstrijden. Met een gedeelde derde plek en een achterstand van slechts één punt op de koplopers spelen de Kudelstaarters over twee weken tegen lijstaanvoerder Soccer Boys.

FCA Zondag blijft puntloos
FC Aalsmeer Zondag kijkt liever niet terug op het weekend. De jonge selectie speelde op eigen terrein tegen AFC Quick 1890. Quick stond net als Aalsmeer op nul punten uit twee wedstrijden. Voor Aalsmeer dus zaak om te winnen. Dat gebeurde helaas niet, Aalsmeer wist niet te imponeren en verloor met 0-3. Daarmee staat de zondagtak samen met APWC puntloos onderaan. Volgende week is er geen programma voor Aalsmeer. Over twee weken speelt het team van Bas Groenveld tegen TABA AFC.

(Bron: Voetbal In Aalsmeer, foto’s Jaap Maars)

Zie hieronder de digitale versie van De Aftrap, de seizoensbrochure vol wetenswaardigheden over FC Aalsmeer.

gidsaftrap2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel