FCA ontsnapt in bizar duel

Met 4-0 voor staan en de tegenstander vervolgens tot 4-3 terug laten komen. Veel Feyenoord- (maar ook PSV-supporters) zullen er gisteren van gedroomd hebben. Het nietige NITA, rode lantaarndrager in 2A met nul punten, verrichtte dit kunststukje zaterdag op bezoek bij FC Aalsmeer. Helemaal doordrukken deed de ploeg uit Nieuwe ter Aa niet. In de slotfase kwam Aalsmeer met de schrik vrij door 5-3 te maken.

Als de bezoekers de penalty kort voor tijd hadden benut, hadden ze net zoveel doelpunten gemaakt als in de alle vijf hun voorgaande wedstrijden. Voetbal blijft wat dat betreft een spelletje dat alle kanten op kan.

Met de winst nestelt het ambitieuze Aalsmeer zich als bescheiden middenmoter in de ranglijst. Een negende plek is niet direct een positie die hoopgevend is voor een succesvol jaar.

De collega's van de zondag doen het in de derde klasse niet veel beter. Ze gingen op eigen veld met 6-1 onderuit tegen het ook niet bijster hoog geklasseerde Alliance'22. Met een tiende plek is er duidelijk werk aan de winkel voor het zondagteam. In dezelfde klasse deed RKDES het beter. Ze wisten in Kudelstaart WVC met 1-0 van het lijf te houden. Matchwinner was Jimmy Baars. DES staat nu vierde.

Bron: voetbalinaalsmeer.nl, foto's Jaap Maars. Zie ook de gallery onder de advertentie van Antenna

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin