FCA boekt tweede overwinning

Luke Vahle was twee keer succesvol

Door: redactie. De zaterdagvoetballers van FC Aalsmeer houden zich voorlopig knap staande in de eerste klasse. Ook de tweede thuiswedstrijd afgelopen zaterdag tegen DVVA werd in winst omgezet. Al was de 2-1 winst qua spelbeeld wellicht niet helemaal verdiend. Het was aan keeper Marijn van Wandelen te danken dat de drie punten in eigen huis bleven. Met uitzonderlijke reddingen wist hij vrijwel zekere doelpunten te voorkomen. Terecht werd de doelman uitgeroepen tot man van de wedstrijd.

Beide doelpunten werden gemaakt door Luke Vahle. Dankzij de zes punten uit drie wedstrijden staat FC Aalsmeer nu vierde. Volgende week speelt Aalsmeer een uitwedstrijd tegen de nummer één-na-laatst, De Zuidvogels in Huizen.

Marijn van Wandelen werd man of the match (Foto Ton van Eenennaam)

FCA Zondag blijft puntloos
Voor FC Aalsmeer Zondag zag de voetbaldag er minder goed uit. Tamelijk kansloos werd met 3-0 verloren in Utrecht tegen Sporting’70. Als excuus kan worden aangevoerd dat het team enkele dragende spelers miste. De ploeg staat na twee wedstrijden puntloos elfde en mag het komende zondag op eigen veld proberen beter te doen dan het nog lager staande Quick 1890.

Koude douche voor RKDES
Een koude douche was er voor RKDES. Vol goede moed werd er begonnen tegen het zonder punten onderaan de ranglijst bungelende Koudekerk. Na de twee winstpartijen waren de Kudelstaarters mogelijk wat overmoedig geraakt. Niet dat Koudekerk geweldig speelde maar de bezoekers waren wel uiterst effectief in de afronding. Twee kansen, twee goals. Het was dankzij Benjamin van Gastelen dat de thuisploeg en haar fans nog wat hoop kregen op een positief resultaat maar de Koudekerkse keeper liet zich geen twee keer passeren. Komende zaterdag wacht opnieuw een duel tegen een hekkensluiter. Dit keer is het Zevenhoven dat de rode lantaarn van Koudekerk overnam. RKDES is natuurlijk wel gewaarschuwd.

(Bron: Voetbal In Aalsmeer, foto’s Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van TEAMSHOP Amsterdam)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin