FC Aalsmeer Zaterdag neemt koppositie over

Met nog vijf wedstrijden te spelen gloort er iets moois aan de horizon voor de zaterdagvoetballers van FC Aalsmeer. Dit weekend won de ploeg van trainer Cor van Garderen met 0-3 bij Scherpenzeel terwijl concurrent De Bilt drie punten morste tegen De Meern. Aalsmeer is nu koploper in de tweede klasse met twee punten voorsprong op naaste belagers De Bilt en Almere.

Het was een verdiende overwinning op Scherpenzeel, dat na een goede start in de competitie de weg een beetje kwijt is. Aalsmeer wist er zaterdag goed raad mee. Voor rust was de wedstrijd al vrijwel  beslist door doelpunten van Calvin Koster en Michal Cokon. Scherpenzeeel stelde er weinig gevaar tegenover. Toen Tom Doeswijk vijf minuten na rust de 0-3 maakte was de wedstrijd helemaal bekeken.

Komende zaterdag speelt Aalsmeer thuis tegen Delta Sports. Aanvang 14.30 uur.