FC Aalsmeer winnaar Van Kouwentoernooi

Op de finale-avond van het Van Kouwentoernooi vielen de doelpunten als rijpe appelen van de boom. Maar liefst twaalf keer werd er gescoord. En dat in slechts twee wedstrijden. Winnaar werd FC Aalsmeer Zaterdag dat RKDES met 4-0 eenvoudig aan de kant schoof.

Op het hoofdveld vond zaterdagavond een klein drama plaats met de zondagvoetballers van FC Aalsmeer, vorig seizoen nog spelend onder de naam RKAV. Ze hadden geen enkel verweer tegen de slagkracht van de buren uit De Kwakel. Met 8-0 werd de thuisclub weg gespeeld. De Kwakelaars die voor het eerst meededen aan dit tradiitionele openingstoernooi, werden overtuigend tweede. Mooi meegenomen voor de toernooi organisatie was de enorme schare supporters die uit De Kwakel was meegekomen. De twee wedstrijddagen werden door ongeveer duizend mensen bezocht.

Hobbels
Het complex raakt steeds meer in FC Aalsmeersferen. Zowel de muur van de kantine als de tribune zijn voorzien van de naam van de nieuwe club. De aanleg van de velden vordert gestaag en zijn mogelijk in september al speelklaar. Struikelblok blijft nog even de nieuwbouw van het clubhuis en de kleedkamers. Daar moeten nog wat financiele hobbels voor glad gestreken worden.
 
Foto boven: Er kwam veel publiek af op de wedstrijden maar het tweede veld was niet echt berekend op zo'n grote toestroom.
 
Foto onder: In de slotminuut krijgt FC Aalsmeer een penalty waarmee het op 4-0 komt.
Foto's Arjen Vos (AV)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel