FC Aalsmeer wil zich herpakken

FC Aalsmeer en Arsenal deelden de punten tijdens de eerste thuiswedstrijd

Door: Fred Ottenhof. Een teleurstellende start van de competitie. Zo kun je de vier punten die FC Aalsmeer na drie wedstrijden heeft gehaald wel benoemen. Maar na elke verloren wedstrijd komt er weer een herkansing en die komt aanstaande zaterdag in de vorm van een thuiswedstrijd tegen AMVJ, de ploeg uit Amstelveen. En die kans moet FC Aalsmeer dan ook wel benutten, AMVJ heeft in drie wedstrijden één punt bij elkaar weten te sprokkelen dus is de door mijzelf benoemde mede titelkandidaat FC Aalsmeer verplicht deze thuiswedstrijd te winnen.

Diederick Hogerwaard

Dan rest natuurlijk de vraag hoe? Mede door de absentie van spelbepalende spelers als Mike van Dam en Diederick Hogerwaard lijkt het wel of de samenhang van het elftal een stuk minder is geworden. Het is dan ook te hopen dat deze spelers weer snel kunnen aansluiten bij de wedstrijdselectie. De kans dat Mike van Dam er zaterdag weer bij kan zijn is reëel en dat zou een opsteker zijn voor het team.

Mike Dam

Maar laten we niet te pessimistisch worden, natuurlijk worden de geblesseerde spelers gemist maar ik weet zeker dat FC Aalsmeer weer de nodige punten gaat pakken om daarna weer mee te doen voor de bovenste plaatsen. Zaterdag tegen AMVJ gaat dat vast en zeker gebeuren. Het mooie is dat u daar getuige van kan zijn. Gewoon de fiets of de auto pakken en naar de Beethovenlaan komen, nog even een kopje koffie pakken in de kantine, misschien nog een lootje kopen en dan een heerlijke wedstrijd bekijken op het hoofdveld.

Spektakel, strijd, goals, verliezen en winnen. Dat is voetbal en daarom is voetbal zo mooi om naar te kijken en zeker als er gewonnen moet worden. Als het weer dan ook nog een beetje meezit heeft u geen excuus nodig om zaterdag langs de lijn te staan. Kortom, ik zal er zijn, nou u nog, tot zaterdag.

Foto’s Jaap Maars 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin