FC Aalsmeer wacht drukke week

Fragment van FCA-HBOK (Foto archief AV/Jaap Maars)

Door: Fred Ottenhof. Zo speel je de ene week tegen de koploper en de week daarna tegen de ‘nummer laatst’. Deze zaterdag treedt FC Aalsmeer aan tegen FC Almere. Komende dinsdag staat de inhaalwedstrijd bij en tegen Waterwijk op het programma.

FC Almere, de tegenstander van komende zaterdag, bungelt onderaan de ranglijst met slechts één overwinning en één gelijkspel die zorgden voor de vier winstpunten. Op papier moet FC Aalsmeer dit vrij gemakkelijk kunnen winnen maar het is de vraag hoe de Aalsmeerders de nederlaag tegen HBOK hebben verwerkt. Dankzij dat verlies blijft FC Aalsmeer op acht punten achterstand staan van HBOK maar ziet Waterwijk langszij komen dat vier punten meer heeft dan FC Aalsmeer met een wedstrijd minder gespeeld. De inhaalwedstrijd tegen Waterwijk komende dinsdag wordt dus een cruciale, mocht FC Aalsmeer die verliezen zijn zowel Waterwijk als HBOK bijna niet meer in te halen en wordt de derde plek het hoogst haalbare.

Een drukke week dus voor de plaatselijke FC, zaterdag thuis en dinsdagavond uit. Het is te hopen dat iedereen fit blijft en de Corona besmettingen uitblijven want een complete selectie zal nodig zijn om de punten binnen te halen. Wie er waarschijnlijk niet bij zal zijn is Caril Heeren, de keeper viel tegen HBOK uit met op het oog een zware blessure en het is afwachten of hij binnenkort al terug kan keren. Mark Ruessink ontbrak in de laatste wedstrijd en op dit moment is het nog niet bekend of hij inzetbaar is.

We gaan het dus weer zien zaterdagmiddag. Ik wil u hartelijk danken dat u mijn oproep om de Thriller van vorige week tegen HBOK te bezoeken heeft opgevolgd en ik ga er dan ook van uit dat u zaterdag ook weer in grote getale de wedstrijd tegen FC Almere gaat bezoeken.

Ik ga het weer een keer proberen, een brutale voorspelling doen. We gaan een mooie wedstrijd zien met veel doelpunten en met een beetje hulp van u halen we de drie punten weer binnen. Komt u kijken of ik gelijk krijg? Tot zaterdag. Half drie, sportpark Beethovenlaan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin