FC Aalsmeer start voortvarend

Mike Vreekamp viert de overwinning met de jeugd

Door: Matthijs Bos. FC Aalsmeer zaterdag kende een geweldige start van het seizoen. Na vier jaar terug in de eerste klasse en gelijk drie punten pakken, daar droom je van als promovendus. Aalsmeer nam het op tegen Roda ‘46 uit Leusden en won met 1-0. Luke Vahle mocht aantekenen voor het enige doelpunt. Die goal viel al vroeg in de wedstrijd. 

Aalsmeer speelde op eigen terrein voor zo’n ‘pak hem beet’ 200 toeschouwers. Ondanks dat Aalsmeer behoorlijk wat nieuwe spelers in de basiself had staan, speelde het als een team. En met resultaat. De eerste drie punten zijn binnen.

Djamai Werkzam werd gekozen tot ‘Man of the Match’. (Foto Ton van Eenennaam)

Zondag hard onderuit
Aalsmeer Zondag kende een minder weekend. Na alle drie de bekerduels verloren te hebben, ging de ploeg van trainer Bas Groenveld wederom onderuit. Ditmaal tegen SMVC Fair Play. SMVC, afkomstig uit Culemborg wist op eigen terrein zes doelpunten te scoren, en maar één te incasseren. Volgende week kan Aalsmeer herstellen. Pas op 8 oktober speelt de ploeg tegen Sporting ‘70 uit Utrecht.

Drie punten voor RKDES
RKDES wist ook een overwinning te boeken. De derdeklasser uit Kudelstaart speelde tegen DoCoS uit leiden. Net als bij Aalsmeer Zaterdag, viel ook bij DES de beslissende goal al vroeg in de wedstrijd, binnen het kwartier zelfs. Mike van den Bergen mocht binnen vijftien minuten de bal vanaf de penaltystip in de touwen schieten. DES handhaafde zich vorig seizoen in de derde klasse, terwijl tegenstander DoCos degradeerde uit de tweede klasse. Daarom dat de overwinning extra lekker voelt.

(Foto’s Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Antenna)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin