FC Aalsmeer pakt eerste prijs van het seizoen

Vreugde na het behalen van de tweede periodetitel

Door: Matthijs Bos. Zaterdag nam Aalsmeer het op tegen Kagia, een wedstrijd, die gewonnen móest worden. Bij winst kon Aalsmeer namelijk de koppositie verstevigen, maar ook de belangrijke (tweede) periodetitel pakken. Dat lukte. Aalsmeer won met 3-1.

Bij het rustsignaal stond er 2-1 op het scorebord. Doelpunten voor de pauze werden gemaakt door rechtsbuiten Calvin Valies en verdediger Adil Lechkar. De 3-1 kwam op naam van middenvelder Mike Dam. In de tweede helft nam Aalsmeer wat gas terug en wist het de overwinning over de streep te trekken. Na afloop was de vreugde groot, want de eerste prijs van het seizoen was hiermee binnen. En de droom van het kampioenschap dichterbij. Volgende week speelt FC Aalsmeer uit bij hekkensluiter RVC ’33.

Bloemen voor Man of the Match Oliver Rifai (Foto Ton van Eenennaam)

RKDES wint na mindere fase
RKDES wist na de twee nederlagen eindelijk weer even wat winnen was. Er werd op bezoek bij het onderaanstaande Van Nispen met 0-3 gewonnen. Belangrijke punten voor DES, want deze overwinning was nodig om aan te haken bij de concurrentie. RKDES staat momenteel zevende. Volgende week speelt RKDES op eigen terrein tegen nummer 9 VVSB, wederom een wedstrijd waar niet gefaald mag worden.

Aalsmeer Zondag heeft rustweekend
Aalsmeer zondag had deze week geen programma. Volgende week wordt er op de Beethovenlaan om 14:00 uur VV HWD afgetrapt. Aalsmeer staat momenteel op plek vier. Vier punten achter nummer drie RODA ’46. De tegenstander van volgende week staat momenteel op plek elf.

(Bron: Voetbal in Aalsmeer, foto’s Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Antenna)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin