FC Aalsmeer kijkt weer naar boven

Jelle Lissenburg scoort in de vorige thuiswedstrijd van FCA tegen TAVV (Foto Ton van Eenennaam)

Door: Fred Ottenhof. FC Aalsmeer is door de 4-2 overwinning van afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen ESTO naar de derde plek geklommen en heeft daardoor de koppositie weer in zicht.

Verliezen, winnen of gelijkspelen. Elke club in de tweede klasse D overkomt dit. Daardoor ontstaat er elke week weer een nieuwe stand en een nieuwe kans. Dat zal volgende week niet anders zijn en in de weken daarna ook niet.

Voor FC Aalsmeer is het dan ook zaak om zaterdag in de thuiswedstrijd -tegen het op de zevende plaats staande ASC- drie punten binnen te halen. Dan gaat de club serieus meedoen om de prijsbepalende plekken in de tweede klasse. ASC heeft maar één punt minder dan FC Aalsmeer en het is dan ook een vereiste dat het niveau van de vorige wedstrijd gehaald wordt. FC Aalsmeer speelde afgelopen zaterdag namelijk een zeer goede wedstrijd tegen het toen nog op de eerste plaats staande ESTO.

In de uitwedstrijd tegen ASC werden de punten gedeeld, mede omdat FC Aalsmeer in Oegstgeest zeer slecht speelde. Dat moet en kan beter. Trainer Verdonkschot zal waarschijnlijk niet veel wijzigen in zijn team ten opzichte van de laatste wedstrijd en dat betekent dat Saverio Zondag, Mark Ruessink en Calvin Valies weer in de basis zullen staan.

Veel zal afhangen van de verrichtingen van het duo Luke Vahle en Mike Dam. Als zij de vorm van de vorige wedstrijd aantikken dan staat ons zaterdag wat te wachten. U voelt hem waarschijnlijk alweer aankomen want ik ga een beroep op u doen.

Een voorspelling ga ik u niet geven want daar zijn de uitslagen in deze tweede klasse te grillig voor. Wel weet ik zeker dat het een clash wordt. Een duel op het scherpst van de snede om maar eens een cliché te gebruiken en wie wil dat nou niet zien. Ik daag u dan ook uit om te komen kijken zaterdag als u tenminste niet bang bent aangelegd want het wordt spannend en de rillingen zullen over uw en zeker ook mijn rug lopen. Rilt u met mij mee zaterdag? Half drie aan de Beethovenlaan. Ik reken op u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel